100 winnaars en finale Kinderen & Poëzie

Uit de duizenden gedichten die Kinderen & Poëzie dit jaar heeft ontvangen, heeft de jury de 100 mooiste gekozen. Deze krijgen een plekje in de dichtbundel Pak de dief, hij steelt mijn letters. Tijdens het Boekids Festival op zondag 3 juni vindt de finale plaats. Hier worden de hoofdprijswinnaars onthuld en de dichtbundel gepresenteerd. Het programma start om 16:30 en duurt ongeveer een half uur. Naast poëzie is er een optreden van rapper Dichter. Met een kaartje voor het festival heb je toegang tot deze feestelijke finale. Boekids is hét jeugdfestival dat literatuur op een unieke manier combineert met andere kunstvormen.

De bundel is vanaf maandag 4 juni verkrijgbaar. Wil je de bundel zo snel mogelijk in huis halen? Reserveer dan nu in de webshop alvast jouw exemplaar voor de intekenprijs van €10,-

Voorafgaand aan de finale kun je op Boekids Festival verdwalen in verhalen die tot leven komen door kunst, theater, muziek, workshops en voordrachten van o.a. kinderboekenschrijver Jacques Vriens, bekend van de Meester Jaap-boekenreeks. Het programma van Boekids Festival begint om 12.00 uur en is te vinden op www.boekids.nl.

Op het festival krijgen de 100 winnaars de unieke kans om zijn/haar winnende gedicht in te spreken. Na afloop van het festival kan je dan een speciaal telefoonnummer bellen om de winnende gedichten te beluisteren! Zie www.proces-verbaal.nl/product/poezie-computer.

Plaats een reactie