Finale Doe Maar Dicht Maar 2019

De winnaars van Doe Maar Dicht Maar zijn bekend!
Uit de duizenden gedichten die Doe Maar Dicht Maar dit jaar ontving, heeft de 
jury de 100 mooiste gedichten gekozen. De gedichten worden opgenomen in de dichtbundel Doe Maar Dicht Maar 2019. De hoofdprijswinnaars worden tijdens de feestelijke finale op 29 juni bekendgemaakt!

De finale van Doe Maar Dicht Maar vindt plaats op 29 juni om 16.00 uur tijdens het Kunstbende Young Creators Festival. Tijdens de finale in Bioscoop het Ketelhuis in de Westergasfabriek dragen de tien finalisten hun gedicht voor. Per leeftijdscategorie wordt een hoofdprijs uitgereikt. Ook wordt de bundel met winnende gedichten gepresenteerd en is er muziek.

Het Kunstbende Young Creators Festival is een festival voor creatieve jongeren op het gebied van Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater. Naast de finale van Doe Maar Dicht Maar kun je vanaf 12.30 uur de hele middag genieten van Kunstbende-finalisten uit het hele land.

Ben je een van de 100 winnaars van Doe Maar Dicht Maar? Dan biedt het Poëziepaleis je een vrijkaartje voor de finale aan. Wil je bij de finale aanwezig zijn, maar ben je niet één van de 100 winnaars? Vrienden en familie kunnen per mail kaarten reserveren. Deze kaarten kosten €5,- per stuk en kunnen op het festival contant of per pin worden afgerekend.

Na afloop van het programma kunnen de 100 winnaars een gratis exemplaar van de dichtbundel ophalen. Wil je een extra bundel zo snel mogelijk in huis halen? De bundel is nu te reserveren in de webshop voor de intekenprijs van €10,-

Kijk voor meer informatie over het Kunstbende Young Creators Festival op www.kunstbende.nl

Plaats een reactie