Winnaar Raadgedicht week 7

Er zijn inmiddels al zeven weken voorbij van Raadgedicht 14+. De afgelopen weken hebben we al zes gelukkige winnaars mogen aanwijzen. Zij zijn ervandoor gegaan met het poëtische prijzenpakket met daarin onder andere een dichtbundel van Doe Maar Dicht maar, een poster en een pen. Deze week is groep B2L van RSG Wiringherlant in Wieringerwerf de gelukkige!

Het ontbrekende woord in het gedicht Cimburkova van Chrétien Breukers is leven. Er is slechts vier keer het goede antwoord ingezonden, want wat zijn er veel dingen die op de rem kunnen staan! De meeste mensen dachten heel letterlijk voet of autotaxibuschauffeur of fiets. Verder zijn veel figuurlijke oplossingen ingestuurd, zoals woededroomgevoel en lust. Eveneens waren associaties met de liefde populair: hart, liefde, gevoel, verstand. 

In week 8 kan je het ontbrekende woord raden in het gedicht
Ik zoek een huid van Dean Bowen. Weet jij wat op de lege plek hoort te staan? Stuur jouw antwoord in via de website raadgedicht.nl. In totaal staan er 10 raadgedichten online, dus wacht niet langer en doen mee! Wie weet ben jij volgende week wel de winnaar van het poëtische prijzenpakket.

Plaats een reactie