Winnaar Raadgedicht week 8

Er zijn alweer acht weken van Raadgedicht verstreken. Afgelopen week heeft het gedicht Ik zoek een huid van Dean Bowen online gestaan. Het ontbrekende woord was kruimels. Ben jij één van de vier mensen die het goede antwoord heeft ingestuurd? Dan ben jij misschien wel de gelukkige winnaar van het poëtische prijzenpakket.

Wat kan er veel, zowel letterlijk als figuurlijk, in de voegen rusten. Van bloedspetters tot zoenen. Van stenen tot luchtbellen. Veel mensen dachten dat het iets negatief moest zijn, zoals vernederingenbeledigingenteleurstellingen. Anderen dachten, meer neutraal aan verhalen. Letterlijk zouden er spijkersinsectenzandkorrels of schilfers in kunnen liggen.

De winnaar van Raadgedicht week 8 is…

Paulien Zuiderhoek uit Amsterdam!

Gefeliciteerd! Zij wint het prijzenpakketje met onder andere een dichtbundel van Doe Maar Dicht Maar en poëtische ansichtkaarten.

Deze week staat het negende en tevens een-na-laatste raadgedicht online! Er ontbreekt één woord in het gedicht Als hij niet groter was van Marieke Lucas Rijneveld. Weet jij welk woord dit is? Stuur dan jouw antwoord in via de website van Raadgedicht. Misschien win jij net zoals Paulien Zuiderhoek komende week wel het poëtische prijzenpakket!

Plaats een reactie