Finale Doe Maar Dicht Maar

De finale van Doe Maar Dicht Maar vindt plaats op 26 juni om 12.00 uur tijdens het Kunstbende Young Creators Festival. Tijdens de finale in de Kromhouthal in Amsterdam dragen de tien finalisten hun gedicht voor. Per leeftijdscategorie wordt een hoofdprijs uitgereikt. Ook wordt de bundel met winnende gedichten gepresenteerd en is er muziek.

Uit de ruim 3000 gedichten die Doe Maar Dicht Maar dit jaar ontving, heeft de jury de 100 mooiste gedichten gekozen die een plekje krijgen in de bundel Doe Maar Dicht Maar 2021-2022. De jury heeft tien finalisten uitgekozen die nog kans maken op een van de twee hoofdprijzen.

Vrijkaart voor 100 winnaars
Ben je een van de 100 winnaars? Dan biedt het Poëziepaleis je een vrijkaartje voor de finale aan. Alle informatie staat  in de brief die je hebt ontvangen. Na afloop van het programma kunnen de 100 winnaars een gratis exemplaar van de dichtbundel ophalen. Ben je verhinderd? Laat het ons dan weten en we sturen je begin juli het boekje per post.

Kaarten bestellen
Wil je bij de finale aanwezig zijn, maar ben je niet één van de 100 winnaars? Vrienden en familie kunnen per mail kaarten reserveren. Deze kaarten kosten €8,50,- per stuk en kunnen op het festival per pin worden afgerekend. Let op: vol = vol!

Stuur voor 6 juni een mail naar info@poeziepaleis.nl om te laten weten of je komt en hoeveel (betaalde) kaarten je daarnaast voor familieleden of vrienden wilt reserveren. Je ontvangt een bevestiging van de reservering.

Dichtbundel Doe Maar Dicht Maar 2021-2022
De dichtbundel Doe Maar Dicht Maar 2021-2022 is vanaf zondag 26 juni verkrijgbaar. Wil je de bundel zo snel mogelijk in huis halen? De bundel is nu te reserveren in de webshop voor de intekenprijs van €12,50.

Kunstbende Young Creators Festival
Een festival voor creatieve jongeren op het gebied van Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater. Naast de finale van Doe Maar Dicht Maar kun je vanaf 13.00 uur de hele middag genieten van Kunstbende-finalisten uit het hele land.

De finale van Doe Maar Dicht Maar wordt gepresenteerd door Jelko Arts.