Finale Doe Maar Dicht Maar

De finale van Doe Maar Dicht Maar vindt plaats op 30 juni om 15:00 tijdens het festival Nieuwe Types in Arnhem. Tijdens de finale in bibliotheek Rozet dragen de tien Doe Maar Dicht Maar-finalisten hun gedicht voor. Per leeftijdscategorie wordt een hoofdprijs uitgereikt. Ook wordt de bundel met winnende gedichten gepresenteerd en er is muziek van Tim Koehoorn. 

Uit de duizenden gedichten die Doe Maar Dicht Maar dit jaar ontving, heeft de jury de 100 mooiste gedichten gekozen die een plekje krijgen in de bundel Doe Maar Dicht Maar 2018. De jury heeft tien finalisten uitgekozen die nog kans maken op een van de twee hoofdprijzen.

Vrijkaart voor 100 winnaars en finalisten
Ben je een van de 100 winnaars of 10 finalisten? Dan biedt het Poëziepaleis je een vrijkaartje voor de finale aan. Alle informatie staat in de brief die je hebt ontvangen. Na afloop van het programma kunnen de 100 winnaars en 10 finalisten een gratis exemplaar van de dichtbundel ophalen. Ben je verhinderd? Dan sturen we je eind juni het boekje per post.

Kaarten bestellen
Wil je bij de feestelijke finale aanwezig zijn, maar ben je niet één van de 100 winnaars? Bestel dan kaartjes door een mail te sturen naar info@poeziepaleis.nl. Wees er snel bij!

Dichtbundel Doe Maar Dicht Maar 2018
De dichtbundel Doe Maar Dicht Maar 2018 is vanaf zondag 1 juli verkrijgbaar. Wil je de bundel zo snel mogelijk in huis halen? Reserveer dan nu in de webshop alvast jouw exemplaar voor de intekenprijs van €10,-