Finale Doe Maar Dicht Maar

De finale van Doe Maar Dicht Maar vindt plaats op 29 juni om 16.00 uur tijdens het Kunstbende Young Creators Festival. Tijdens de finale in Bioscoop het Ketelhuis in de Westergasfabriek dragen de tien finalisten hun gedicht voor. Per leeftijdscategorie wordt een hoofdprijs uitgereikt. Ook wordt de bundel met winnende gedichten gepresenteerd en is er muziek.

Uit de ruim 3000 gedichten die Doe Maar Dicht Maar dit jaar ontving, heeft de jury de 100 mooiste gedichten gekozen die een plekje krijgen in de bundel Doe Maar Dicht Maar 2019. De jury heeft tien finalisten uitgekozen die nog kans maken op een van de twee hoofdprijzen.

Vrijkaart voor 100 winnaars
Ben je een van de 100 winnaars? Dan biedt het Poëziepaleis je een vrijkaartje voor de finale aan. Alle informatie staat  in de brief die je hebt ontvangen. Na afloop van het programma kunnen de 100 winnaars een gratis exemplaar van de dichtbundel ophalen. Ben je verhinderd? Laat het ons dan weten en we sturen je begin juli het boekje per post.

Kaarten bestellen
Wil je bij de finale aanwezig zijn, maar ben je niet één van de 100 winnaars? Vrienden en familie kunnen per mail kaarten reserveren. Deze kaarten kosten €5,- per stuk en kunnen op het festival contant of per pin worden afgerekend. Let op: vol = vol!

Stuur voor 10 juni een mail naar info@poeziepaleis.nl om te laten weten of je komt en hoeveel (betaalde) kaarten je daarnaast voor familieleden of vrienden wilt reserveren. Je ontvangt een bevestiging van de reservering.

Dichtbundel Doe Maar Dicht Maar 2019
De dichtbundel Doe Maar Dicht Maar 2019 is vanaf zondag 30 juni verkrijgbaar. Wil je de bundel zo snel mogelijk in huis halen? De bundel is nu te reserveren in de webshop voor de intekenprijs van €10,-

Kunstbende Young Creators Festival
Een festival voor creatieve jongeren op het gebied van Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater. Naast de finale van Doe Maar Dicht Maar kun je vanaf 12.30 uur de hele middag genieten van Kunstbende-finalisten uit het hele land.

De finale van Doe Maar Dicht Maar wordt gepresenteerd door Evita de Roode (1982).
Evita is een energieke en gedreven professional in de cultuursector met leiderschapservaring en de kwaliteit om mensen te motiveren.
Evita is o.a. bekend van PopUnie, Music Matters, Grote Prijs Rotterdam, Rotterdam Music Award, Metropolis festival, Kunstbende festival, Bevrijdingsfestival Zuid-Holland, Eurosonic Noorderslag, Africa Now Festival, het Rotterdamse verkiezingsdebat Stemmen voor Cultuur. Ook presenteerde ze eerder voor radio FunX.